Hinnasto - Höyhenen kevein askelin

Kotipalvelun hinnasto!

Räätälöity kotipalvelu

Tuttu ja turvallinen hoitaja käy luonanne sovitusti. Huolehdin, teen ja hoidan asiat, joihin voimavaranne tai aikanne ei riitä. Kotipalvelu on pitkäaikaista tai lyhytaikaista palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluamme auttaa sinua selviytymään kiireettömästi arjen askareissa sekä tukea hyvinvointiasi. Jokaisen yksilölliset tarpeet huomioidaan ja varaamalla ilmaisen palvelukartoituksen saadaan räätälöityä juuri sinulle sopiva palvelu.

Arkipäivisin klo 07-17: 30€/h.
Arkipäivisin klo 17-22: 35€/h.
Lauantai klo 07-17: 40€/h.
Sunnuntait ja juhlapyhät klo 07-17: 45€/h.
Sunnuntait ja juhlapyhät klo 17-22: 50€/h.

Jalkojenhoidon hinnasto!

Jalkojenhoito
Palveluun sisältyy jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, kynsien leikkaaminen, iho- ja kynsimuutosten hoito, jalkojen rasvaushieronta sekä omahoidon ohjausta.

Kotikäynti: Hinta 50€ + km.lisä. Kesto 1h-1½h

Hoivayksikössä: 45min-1½h/45€
Hemmotteluhoito
Kahden tunnin hemmotteluhoito, jossa tehdään tavallisen jalkahoidon lisäksi kuorinta, naamio ja pitkä hieronta. Tämän täydellisen hemmotteluhoidon vaikutukset tuntuvat koko kehossa. Mikäli kärsit stressistä ja väsymyksestä, niin tämä on juuri oikea hoitomuoto sinulle :)

Hinta: 65€ + km.lisä
Jalkojen terapiahieronta
Tämä soveltuu sinulle, joka et tarvitse jalkojen hoitoa, vaan haluat päästä nauttimaan ihanasta rentouttavasta jalkojen hieronnasta. Tässä hieronnassa keskitytään koko pohkeen ja jalkaterän hierontaan. Pääset eroon jalan lihasjännityksistä ja tällöin hoidosta on myös kokonaisvaltaisempi hyöty koko keholle. Hieronta tarjoaa helpotusta turvotukselle ja väsymyksen tunteeseen.

Hinta: 30min/20€ ja 1h/40€ + km.lisä
Jalkahoidot ryhmille
Tässä rentouttava paketti 4-8 henkilön ryhmälle. Jokainen pääsee nauttimaan aromaattisesta jalkakylvystä, kynsien hoidosta ja lopuksi tehdään rentouttava rasvaushieronta.

Hinta: 30min/20€/asiakas
Lahjakortit
Muista läheistäsi hyvää tekevällä lahjakortilla