Jalkahoitoa höyhenen kevein askelin

Jalkahoito on ihmisen perusterveyden hoitoa. Ongelmat jaloissa heijastuvat usein koko kehoon. Voit päästä eroon jalkaongelmista jo pienilläkin toimenpiteillä. Terveet ja hyvinvoivat jalat ovat tärkeä voimavara koko elämämme ajan.

Useat sairaudet vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin, joten on hyvä tietää keinoja joilla voidaan ehkäistä jalkaongelmien syntyä. Jos jalkoihin on jo kuitenkin tullut kulkemista haittaavia vaurioita, niin mietitään yhdessä millä tavoin voidaan helpottaa tilannetta.

Hoidan diabeetikkojen, reumaatikkojen ja muiden erityishoitoa vaativien asiakkaiden jalat, sekä opastan jalkojen omahoidossa. Meidän jokaisen jalat kaipaavat välillä ammattilaisen antamaa hoitoa, sekä rentouttavaa hierontaa.

Kotipalvelua höyhenen kevein askelin

Kotipalvelu on luotettavaa ja lämminhenkistä hoivapalvelua, ikään katsomatta, juuri sinun asuinympäristössäsi.

Haluan auttaa sinua selviytymään kiireettömästi arjen askareissa, sekä tukea hyvinvointiasi. Jokaisen yksilölliset tarpeet huomioidaan ja varaamalla ilmaisen palvelukartoituksen saadaan räätälöityä juuri sinulle sopiva palvelu.

Tuttu ja turvallinen hoitaja käy luonanne sovitusti. Huolehdin, teen ja hoidan asiat joihin voimavaranne tai aikanne ei riitä. Kotipalvelu on pitkäaikaista tai lyhytaikaista palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kotipalveluja ovat muun muassa: omahoitajan vapaat, peseytymisapu, asiointiapu kodin ulkopuolella, kodin siistiminen ja pyykinpesu, ruoanlaitto, kaupassakäynti, sekä kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää yhdessäoloa esim. ulkoilua, sosiaalista kanssakäymistä edistävää palvelua.