Hinnasto

Perusteellinen jalkojenhoito

53e / n. 60min

Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja tarvittaessa ohentamisen, sisäänkasvaneen kynnen hoidon, sienikynnen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, jalkojen rasvaushieronnan hoidon hoitoajan puitteissa. Sopii myös diabeetikoille.

Lakkaus ja kynsilakka 7e

Hygienia on tärkeä osa hoitoa. Lakkaus tehdään aina hygieenisesti ja turvallisesti uudella lakalla. Lakan saat mukaasi hoidon päätyttyä.

Vaativampi jalkojenhoito

63e /n.75min

Vaativampi hoito asiakkaille, joilla on useampia jalkaongelmia seuraavista: jalkaterien- ja pohjien ihossa todella paksuuntunutta ihoa ja syviä halkeamia, runsaat kovettumat, useampia poistettavia syviä känsiä, paksuutuneet kynnet, sienikynnet, sisäänkasvaneet kynnet.

Täsmähoito

25e / max 30min

Esim. capolinen laitto, känsänpoisto, yhden kynnen hoito…

Hemmottelevat jalkahoidot

65e/ n.90min

Ylellinen Höyhenen kevein askelin hemmotteluhoito sisältää perusjalkahoidon lisäksi aromaattisen jalkakylvyn, jalkaterien ja säärien kuorinnan polveen asti, kosteuttavan ja virkistävän jalkanaamion jalkoihin ja käsiin sekä kynsien lakkauksen ja rentouttavan hieronnan. Lopputuloksena saat ihanan pehmeät ja kevyen tuntuiset jalat sekä lakan kotiin.

Parafiinihoito

Jalat  + 15e

Jalat ja kädet +30e /n.120min

Tehokkaasti lämmittävä ja silkinpehmeiksi tekevä parafiinihoito käsiin ja jalkoihin perusteellisen jalkahoidon yhteydessä.

Parafiinihoidon 9 nuorentavaa vaikutusta:

  • lievittää jatkuvasta ja toistuvasta käsienpesusta aiheutuvaa käsien kuivamista
  • kosteuttaa erittäin kuivaa ja hilseilevää ihoa
  • jalkojen verenkierron paraneminen
  • lievittää diabeetikoilla esiintyvää kutinaa sekä suonenvetoa sääressä ja jalkaterässä
  • lisää käsien ja jalkojen rasituksen sietokykyä
  • parantaa ja ennaltaehkäisee vanhemmalla iällä usein muodostuvia sormien tai jalkapohjan ihohalkeamia, hoitaa kuivia jalkapohjia
  • lämpöhoito lievittää nivelten tulehdusta ja turvotusta
  • lievittää raajojen lihas- ja hermojännityksiä
  • miellyttävä hoito käsien ja jalkojen lämmittämiseksi erityisesti kylmään aikaan syksyllä, talvella ja keväällä.

Kuumakivihieronta

Jaloille + 15e jalkahoidon yhteydessä

Kokovartalolle 70e/kesto n.90min

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia lämmitettyjä luonnon hiomia basalttikiviä. Kuumakivihieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa sekä rentouttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa.

Yrttinyyttihieronta

Kokovartalolle 70e/90min

Lämmin yrttinyyttihoito vilkastuttaa lymfakiertoa ja kehon aineenvaihduntajärjestelmää. Tuoksuvilla, lämmitetyillä yrttinyyteillä painelu eri tekniikoilla ja lämpimällä luonnonöljyillä hieronta rentouttaa kehosi, rauhoittaa mielesi, lieventäen erilaisia kiputiloja, stressiä, migreeniä, ahdistuneisuutta, unettomuutta. Anna kehollesi ja mielellesi uusi mahdollisuus.

Käsien kynsien leikkaus jalkahoidon yhteydessä 10e

sis.käsien rasvaushieronnan.

Verrutop syylänhoito jalkojenhoidon yhteydessä 30e

Verrutop on tehokas syylänhoitomenetelmä, joka sopii lähes kaikille. Samalla kertaa voidaan hoitaa useampi syylä. Verrutop on patentoitu ja CE-merkitty lääkinnällinen tuote.

Magnesium jalkahoito

Hinta 65e

Magnesium jalkahoitoon kuuluvat perusjalkahoidon lisäksi magnesiumkylpy sekä lihaksia rentouttava ja turvotusta vähentävä hieronta magnesium voiteella. Magnesium tankkaus täydennetään magnesiumsuihkeella. Magnesium Jalkahoito sopii erityisesti krampeista ja suonenvedoista sekä turvotuksesta kärsiville sekä pitkän työpäivän jälkeen rentoutumiseen.

Hoidon edut

Magnesiumin puutteesta kielivät mm. erilaiset suonenvedot, krampit ja turvotus. Suolisto- ja vatsaongelmat sekä monet lääkkeet haittaavat ravinteiden imeytymistä, jolloin erityisesti magnesiumin imeytyminen häiriytyy. Tällöin magnesiumia syödään usein sisäisesti, mutta vaivat on vaikea saada kuriin, sillä se ei imeydy oikein. Syötynä magnesiumin voi myös aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia.

Nautittaessa magnesiumia ulkoisesti suihkeina, kylpyinä ja voiteina, eivät suolistovaivat tai lääkkeet pääse haittaamaan magnesiumin imeytymistä. Tällöin suonenvedot ja krampit loppuvat. Iholle suihkutettava magnesium imeytyy hyvin verenkiertoon kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi.

Magnesium ei varastoidu elimistöön, joten täyden avun saamiseksi sitä pitäisi käyttää joka päivä. Ulkoisesti nautittavalla magnesiumilla ei ole yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa, joten sen käyttö on turvallista. Magnesium sopii myös lapsille mm. kasvukipujen poistamiseen sekä raskaana oleville. Se tehostaa kalsiumin imeytymistä sekä lujittaa luustoa ja hampaita.

 

Kotikäynnit

alk. 55e sovitaan asiakkaan kanssa, huomioidaan sijainti ja jalkahoidon tarve.

Laitoskäynnit sopimuksen mukaan

Myynnissä Lahjakortit ja Footlogitx jalkahoitotuotteita

Maksuvälineinä käy käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Smartum ja ePassi

Muistathan peruuttaa aikasi ajoissa, sillä peruuttamattomista tai saman päivän aikana peruutetuista ajoista voimme veloittaa 50% hoidon hinnasta.

Call Now Button